Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Opties
Bekijk
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Offline cmus  
#1 Gepost : zaterdag 6 januari 2018 16:25:31(UTC)
cmus

Groep: Registered
Lid sinds: 11-5-2014(UTC)
Berichten: 18
Nederland
Locatie: Nistelrode, Noord-Brabant
Als ik in GAPP mijn lijst van gevonden caches wil updaten dan importeert hij deze weer allemaal. Is het mogelijk om alleen die caches te importeren die in na de laatste update heb gevonden.
Ik heb nog geen 6000 caches gevonden maar het lijkt zo dat als ik mijn gevonden caches weer heb geïmporteerd dat dit meer als 6000 stuks kan.
De melding die ik dan krijg geeft aan XXX van 6000 gebruikt.
Offline Underground  
#2 Gepost : zondag 7 januari 2018 10:32:12(UTC)
Underground

Groep: Administrators
Lid sinds: 25-5-2009(UTC)
Berichten: 5.335
Nederland
Ik heb nog eens even naar de code gekeken en hij zal geen caches via de Live API ophalen indien ze al in de database zitten.
Indien ze al in de database zitten zal hij ze wel op ' Found'/'gevonden' zetten, maar niet verversen via Live API.
Offline cmus  
#3 Gepost : zondag 7 januari 2018 22:34:58(UTC)
cmus

Groep: Registered
Lid sinds: 11-5-2014(UTC)
Berichten: 18
Nederland
Locatie: Nistelrode, Noord-Brabant
Als ik het goed begrijp dan zijn de caches die ik al in de database staan en groen zijn in de lijst worden niet meer gedownload.
Waarom krijg ik dan een popup waar per 30 stuks geteld wordt totdat deze mijn gevonden aantal bereikt.
Rss Feed  Atom Feed
Gebruikers aanwezig in dit topic
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.