Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

41 Pagina's«<3637383940>»
Opties
Bekijk
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Offline De broekies  
#741 Gepost : maandag 18 september 2017 17:48:14(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
De Parel van de maand Augustus is geworden:
Tink's avonturen: De Elfenboom (BONUS)

Er is in dit draadje al veelvuldig over gesproken, dus ik kan er maar weinig aan toevoegen. We laten daarom graag (team) Lisje 2000 zelf aan het woord:
Quote:
Toen wij in 2014 in aanraking kwamen met geocachen hadden we geen idee van wat ons te wachten stond; vele avonturen en nieuwe knutsel-projecten.
Nadat we 7 cache's hadden gevonden stelde mijn dochter Melissa ( Lisje) voor een puzzel cache te maken.
Dit resulteerde in het 3DHuisje. (GC5BEED). Sindsdien wordt onze voortuin veelvuldig bezocht.
Onze 2e cache ; Boathouse GC68151 is in België ook een goed gewaardeerde cache.

Ik had ondertussen het virus van het geocache bouwen al behoorlijk te pakken.
Ik wil mijn cache's zo veel mogelijk van gerecycled materiaal maken, en toen ik op een dag met een oude gietijzeren kapstok thuis kwam begonnen de ideeën naar boven te borrelen.

De kapstok bleek een goede basis te zijn om een holle boom van te maken.
Aangezien mijn dochter en ik grote Disney-fans zijn, en ik de bijnaam Tinker Bell heb,
werd het idee van de Elfen boom geboren.

Iedere keer als we een boswandeling gingen maken waren we op zoek naar geschikte locaties voor de cache, en kwamen we met rugzakken vol eikels, dopjes, dennenappels, takjes en boomschors thuis.

Op het werk van mijn moeder konden we gratis oude pallets meenemen -daarvan heb ik de bekisting gemaakt - en de grote doe het zelf om de hoek had regelmatig stukjes afvalhout.
Voor de kastjes en meubeltjes heb ik inspiratie opgedaan op Pinterest.
Al met al heb ik maanden geknutseld in de schuur en iedereen die het bouwwerk zag was enthousiast; wilde hem wel in de voortuin hebben, maar daarvoor heb ik hem niet gemaakt!

Men zei: "Veel te zonde om die in het bos te zetten."
Maar daarvoor is het gebouwd. In het bos! Waar anderen er ook van kunnen genieten…..en de Elfjes voelen zich ook heel prettig in het bos!

De elfen boom was ondertussen zo mooi geworden dat we hem wel als Bonus cache moesten gaan aanmelden, en zo werd een bijbehorende serie geboren.

Het zoeken naar een geschikte locatie was ook een hele klus: een voor een werden de bossen niet goed gekeurd : te druk met wandelaars, of ruiters, geen toestemming krijgen van de beheerders, of andere cache's te dicht in de buurt.
Vooral de plek voor deze bonus cache was niet eenvoudig; hij moest toch in de buurt komen van de andere cache's van Tink's avonturen.

Melissa (Lisje) heeft de cache pagina's gemaakt. We hebben uiteraard eerst alle Tinker Bell films nogmaals gezien, en ze heeft allerlei quotes uit Disney films in de teksten verwerkt.
Ze heeft er van de pagina’s net zo'n kunstwerken gemaakt als ik van de cache's.
Ze was dan ook zo trots als een pauw toen een van de geocachers haar daar ook een dikke pluim voor gaf ;^)


Opa, 2 oma’s en een vriendin hebben geholpen om de boom in het bos te plaatsen.
Dat was met z’n zessen nog een hele belevenis.
Met een aanhangwagen voorzichtig over de vele hobbels in de wegen is de boom zonder problemen op zijn bestemming aangekomen.
Melissa schrijft:
We willen mensen, vooral de jeugd, de schoonheid van de natuur laten zien. Om de caches te vinden moet je een wandeling maken door een prachtig bos waar veel paddenstoelen en elfenbankjes groeien. Met een beetje fantasie zie je overal om je heen het werk van de elfjes. Ik zelf (Melissa) was altijd al nieuwsgierig naar alles in de natuur. Gecombineerd met (zelf verzonnen) sprookjes-verhalen beleefde ik de geweldigste avonturen in het bos. Ik hoop dat andere mensen dit nu ook kunnen beleven met Tink's avonturen.

Men schrijft de meest geweldige logjes. Over vrolijk, rond huppelende kinderen en mensen die spreken van het "magische dal". We lezen deze logjes met veel plezier en soms met tranen in de ogen. Ze snappen het! Ze voelen de magie van dit bos!
Missie geslaagd!

We wensen iedereen die onze cache’s gaan bezoeken een magisch avontuur!
Met vriendelijke groet
Team Lisje2000

Team Lisje2000, Van harte gefeliciteerd! Applause Applause
thanks De broekies is 1x bedankt voor deze nuttige post.
@Wilbertoord op 18-9-2017(UTC)
Offline De broekies  
#742 Gepost : maandag 16 oktober 2017 13:06:09(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
Omdat voor deze nominatie een apart draadje was geopend, zet ik even een linkje naar dat draadje hier neer, en andersom: https://forum.4geocachin...read_parel-vd-Maand.aspx
Offline De broekies  
#743 Gepost : dinsdag 17 oktober 2017 19:29:32(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
De parel van de maand september is bekend!!! Het is geworden de mooie multi:

Are you Incredible?

UserPostedImage

Deze 4 sterren difficulty multi met een large container heeft vele lovende logs!! Let op, deze cache geeft je zo'n 7 uur cacheplezier! En dan ook nog eens door het prachtige natuurgebied Cranenweyer. Wat wil je nog meer??
De CO's hebben op ons verzoek een stukje ontstaansgeschiedenis geschreven, zie hieronder:

Quote:
De mogelijkheid om in de Cranenweijer een Multi te leggen, diende zich al in 2016 aan. We mochten Xora en Sheila's beestenboel ronde adopteren en daarmee hadden we (bijna) de hele Cranenweijer tot onze beschikking. In oktober 2016 ziet onze eerste multi Spooky (GC6W07M) het levenslicht en is inmiddels ook al de 100 favo's gepasseerd. Omdat Xora en Sheila's ronde constant te maken heeft met vernielingen groeit de gedachte om een multi te maken gestaag. We besluiten Team Badel te benaderen om samen een multi te maken. Aangezien beide teams een uitdaging niet uit de weg gaan, zijn we er snel uit dat het een D4 cache gaat worden. In mei 2017 wordt er voor het eerst samen gebrainstormd over de naam en de route wordt langzaam bepaald. Het gezellig klussen en brainstormen onderweg resulteert erin dat er in augustus proef wordt gelopen door Mallekalle en Claudia Pauli. Na het proeflopen worden sommige wp's nog aangepast en in september komt Are you Incredible dan eindelijk online. Vanaf de eerste log wisten we eigenlijk al dat we iets bijzonders hadden neergelegd. We zijn inmiddels al 31 logs en 31 favo's verder en merken in alle logs dat iedereen ontzettend veel plezier beleeft aan de mooie ronde. De ene log is nog leuker dan de andere.

Iedereen die deze multi loopt, zal op het einde van de dag zich "Incredible" voelen, want dat hebben we ook beloofd in de listing. Dus aarzel niet om hulp te vragen, want we doen het graag.

Hemma bedankt. We voelen ons vereerd dat onze cache tot parel van de maand is verkozen.

Gr Matadyda en Team Badel


CO's, bedankt voor jullie cachebijdrage!! Applause Applause

Bewerkt door de gebruiker dinsdag 17 oktober 2017 19:32:20(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Offline Huttenkloas  
#744 Gepost : zondag 22 oktober 2017 21:56:35(UTC)
Huttenkloas

Groep: Registered
Lid sinds: 22-10-2017(UTC)
Berichten: 2
Nederland
Locatie: Overijssel, Enschede
Ik wil graag "I solemnly swear that I am up to no good" (GC71R8Q) nomineren voor de Parel van de maand.
Het is een erg mooie multicache met een goed thema, originele en mooi uitgevoerde puzzels, gelegen in een erg mooie omgeving.
De eindcache is ook supermooi gemaakt.
Deze multicache heeft de eerste 2 maanden op 100% favorieten gestaan, dat zegt al genoeg !
Offline ilseke1983  
#745 Gepost : zondag 12 november 2017 12:33:57(UTC)
ilseke1983

Groep: Registered
Lid sinds: 19-6-2011(UTC)
Berichten: 3
Nederland
Ik wil graag een cache aandragen voor de parel van de maand. De cache is zojuist pas werkelijk online gekomen, maar heb ik gister tijdens het BOO-event al mogen aanschouwen en loggen.
De cache is weer een nieuwe parel van deze toch al fanatieke CO en het BOO-team. Gemaakt met het Surprise van BOO-event in het achterhoofd, maar misstaat als 'losse' cache zeker niet. Met een vernunftige puzzel kom je weer binnen en krijg je iets moois te zien.
Het fanatisme van de CO en het BOO-team was weer te zien en de afwerking is weer super. Gewoon weer mooi en ik zou het dan ook leuk vinden als deze CO (en BOO-team) een keer voor zijn werkzaamheden wordt beloond.

Het gaat om de volgende cache:
GC7DYT9 SURPRISE van Boo !!! Zwarte Piet ging uit fietsen

CO Migchels-Breugel heeft de laatste jaren steeds zijn fanatisme getoond met mooie veldpuzzels. Sommige lastiger, sommige makkelijker, maar altijd met de grootst mogelijke afwerking.
Hierdoor val ik telkens in verbazing. Ook deze cache schaar ik hier weer onder en was gister (en ik denk ook vrijdag) achteraf onderwerp van gesprek.
Ik zou zeggen. Ga kijken en beleef.

Bewerkt door de gebruiker zondag 12 november 2017 15:36:12(UTC)  | Reden: Het BOO-team mag in deze niet vergeten worden.

thanks ilseke1983 is 3 keer bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 12-11-2017(UTC), Fia7 op 14-11-2017(UTC), erikvdg op 14-11-2017(UTC)
Offline erikvdg  
#746 Gepost : dinsdag 14 november 2017 19:14:10(UTC)
erikvdg

Groep: Registered
Lid sinds: 3-10-2014(UTC)
Berichten: 4
Ook ik wil graag de cache SURPRISE van BOO !!! Zwarte Piet ging uit fietsen nomineren voor de parel van de maand. Zoals Ilseke1983 al aangeeft is dit wederom een cache van een CO die steeds weer weet te verbazen met prachtige creaties.
https://coord.info/GC7DYT9
thanks erikvdg is 2 keer bedankt voor deze nuttige post.
Fia7 op 14-11-2017(UTC), ilseke1983 op 19-12-2017(UTC)
Offline Fia7  
#747 Gepost : dinsdag 14 november 2017 19:14:19(UTC)
Fia7

Groep: Registered
Lid sinds: 14-11-2017(UTC)
Berichten: 1
Nederland
Locatie: Noord-Brabant, Eindhoven
Eerst geschreven door: ilseke1983 Ga naar gequote bericht
Ik wil graag een cache aandragen voor de parel van de maand. De cache is zojuist pas werkelijk online gekomen, maar heb ik gister tijdens het BOO-event al mogen aanschouwen en loggen.
De cache is weer een nieuwe parel van deze toch al fanatieke CO en het BOO-team. Gemaakt met het Surprise van BOO-event in het achterhoofd, maar misstaat als 'losse' cache zeker niet. Met een vernunftige puzzel kom je weer binnen en krijg je iets moois te zien.
Het fanatisme van de CO en het BOO-team was weer te zien en de afwerking is weer super. Gewoon weer mooi en ik zou het dan ook leuk vinden als deze CO (en BOO-team) een keer voor zijn werkzaamheden wordt beloond.

Het gaat om de volgende cache:
GC7DYT9 SURPRISE van Boo !!! Zwarte Piet ging uit fietsen

CO Migchels-Breugel heeft de laatste jaren steeds zijn fanatisme getoond met mooie veldpuzzels. Sommige lastiger, sommige makkelijker, maar altijd met de grootst mogelijke afwerking.
Hierdoor val ik telkens in verbazing. Ook deze cache schaar ik hier weer onder en was gister (en ik denk ook vrijdag) achteraf onderwerp van gesprek.
Ik zou zeggen. Ga kijken en beleef.ilse goeie!!
Hier sluit ik me helemaal bij aan!
Echt top weer zoals deze cache gemaakt is.
En dan helemaal de combi met het boo event.

thanks Fia7 is 1x bedankt voor deze nuttige post.
ilseke1983 op 19-12-2017(UTC)
Offline De broekies  
#748 Gepost : zondag 19 november 2017 13:06:18(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
UserPostedImage


De Parel van de maand oktober is een cache geworden van een CO die ook al een Parel op zak heeft Applause , team Pinkey, gefeliciteerd! Het is geworden de multicache : De overval op de GC bank

Wederom laten we graag de CO zelf aan het woord over de achtergrond van de cache:
Quote:
De Cache, het is altijd weer zoeken naar een onderwerp, ik vind dat een cache niet gewoon een potje in de grond moet wezen maar er moet een verhaal aan vast zitten. Zo ook onze 1e Parel vd maand, die over een verloren container ging.( GC5RPM4).

Om bij onze nieuwste cache een verhaal te zoeken was eigenlijk niet zo een probleem ik liep al een tijd met de gedachte om een Multi te maken en dat moest over een delict gaan. Nu was er een aantal jaren terug een moord gepleegd in Spijkenisse dus dat onderwerp kon ik maar beter niet nemen dan komt al snel een overval in het zicht. Om dan daarvoor het verhaal te maken lukt meestal wel om dat wij al diverse caches hebben bezocht. Dan de locatie , Spijkenisse ligt al aardig vol en zo ontstond eigenlijk een van onze eerst caches de tradi "Het paste maar net" die kon ik precies tussen drie al bestaande caches plaatsen met natuurlijk de 162 mtr in acht te nemen. Om voor deze cache een plek te vinden lukte, omdat in het Vogelenzangpark een Multi het archief was in gegaan. Bij de eerste wandeling om de juiste plekken te vinden kwam ik ook bij de GZ van deze gearchiveerde cache en wat schertste mijn verbazing de Cache box lag er nog met daar in het natte logboekje en zelfs 3 TB's. Ik heb daarop alle eigenaren een berichtje gestuurd en wat een leuke reacties kreeg ik daar op, zelfs 1 uit Amerika.

Zo nu had ik de plekken en dan verder , dat was op mijn knutsel kamer daar heb ik diverse oude gereedschappen gevonden en nu nog personen want er moest ook een dader komen. Ook die waren rap gevonden dankzij Google. Snel diverse aluminium plaatjes gemaakt en daar Nummers en Letters in gegraveerd en met de popnageltang bevestigd.

Dan op pad om de attributen te plaatsen en dat heeft nog even wat voeten in de aarde gegeven, 2 lagen te dicht bij een andere cache ((159 meter) Eigenlijk zou in ons kleine landje deze maat aangepast moeten worden, Amerika is veel groter) en 1 lag in een gebied van Staatsbosbeheer. Deze geeft niet graag toestemming dus moest ik weer op pad. In de tussen tijd ook nog even een tradi gemaakt en die in de wandeling van deze Multi geplaats (Bankje naast het bos).

Uiteindelijk was alles gereed en dan komt het wachten op de Review, deze wilde nog even weten of de tussenplek niet een cache was maar dit was snel uitgelegd. En toen werd hij goedgekeurd en geplaatst.

Het was bar slecht weer die dag en dus nam ik aan dat het wel even zou duren voor de FTF uitgereikt zou worden. Al snel zag ik dat er genoeg aandacht was voor de cache en zelfs enkele felicitaties kwamen binnen voor de nieuwe cache. Toch even met de auto naar het begin punt de parkeerplek en ik zag geen beweging, al stond er wel een auto met een TB code op het raam, dus toch!!! Na een halfuurtje later thuis gekomen te zijn, werd de eerste log gemeld en dat is in de regio Spijkenisse / Hellevoetsluis bijna altijd RockhappyNL die een FTF jager is en zelfs s nachts zijn bed uit komt om de eerste te zijn.

Al met al is deze nieuwste cache een hele leuke om te doen zelfs met kinderen, het is echt een zoekplaatje omdat op de meeste WPs artikelen zijn verstopt die met de dader te maken hebben en dan moet ja aan de hand daarvan de juiste persoon vinden. Ik zou zeggen kom richting Spijkenisse / Hellevoetsluis, het is daar een lustoord aan caches, en niet alleen die van ons.

Ook ben ik de gelukkige eigenaar van de Virtual Reward cache "Measlantkering" GC7B996 waarvan er onlangs cachers over de gehele wereld zijn uitgekozen om zo'n Cache te mogen maken. Aan iedereen die ooit een cache van ons heeft bezocht, wil ik hierbij een bedankje plaatsen en voor iedereen die van cachen houd .... HAPPY CACHING...Team Pinkey Spijkenisse


UserPostedImage

Bewerkt door de gebruiker maandag 20 november 2017 21:00:35(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Offline De broekies  
#749 Gepost : woensdag 20 december 2017 13:15:22(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
Niet alleen is deze cache een aantal keer genomineerd, hij is ook daadwerkelijk de Parel van de maand november geworden!

UserPostedImage

SURPRISE van Boo !!! Zwarte Piet ging uit fietsen


Deze traditional met large (!) container is absoluut de moeite waard! Natuurlijk willen we wederom het CO team het woord geven, want niemand anders kan natuurlijk beter verwoorden hoe deze cache tot stand is gekomen:
Quote:
SURPRISE van BOO!! Zwarte Piet ging uit fietsen (GC7DYT9) is Parel v/d maand november 2017. Wat een fantastisch nieuws!
Deze cache is uitgebracht ter herinnering aan het jaarlijkse Halloweenevent in Eerde (Veghel) van Lunaa’s beetle – LB, Lunaa, De 3 Bengels, Marcodomi, Sushisan1978 en Migchels-Breugel, kortweg het BOO-Team genoemd. Elk jaar wordt dit event, samen met vele figuranten, tot een waar succes gebracht. De titel van het BOO-Event was dit jaar SURPRISE van BOO!! 2017, een knipoog naar Sinterklaas in een Halloween-setting.
Het is inmiddels traditie geworden dat jaarlijks een Traditional cache (BOO-Trad) achterblijft in het bos waar het ergens in november 1 of 2 dagen spookt. De cache is altijd in stijl van het hoofdthema van het event en is een creatie van kunst en techniek omdat er hier in het BOO-Team veel liefde voor is. Er zijn geen brainstormsessies nodig om tot leuke ideeën te komen, voor sommige mensen is dat zo gewoon als in- en uitademen.
Op de event avonden kwamen de samengestelde groepen allemaal een zielige Fietspiet in het bos tegen die voor de zoveelste keer zijn achterband lek gereden had op een pepernoot. Fietspiet vroeg hen om te helpen door naar een fietspomp te zoeken die ergens in de buurt zou moeten staan. Als dank voor de goede zorgen wist Piet een cachepaadje aan te wijzen waar de groepen na een korte wandeling bij een object aankwamen die je wel eens vaker ziet in bossen waar ook een waterwingebied is. Een geocache sticker op het object geeft aan dat het hier om iets speciaals gaat en dat na een hint voor gebruik van UV-Licht en een speciaal attribuut opent zich een geocache. De cache is verlicht tijdens het event en dat geeft een zeer mooi effect. Na genoegzaam tekenen van het logboekje vervolgen de groepen zich naar een volgend tafereeltje.
Het is fijn om de vele mooie logs bij de events en de BOO-trad te mogen lezen. Het schept voldoening en als het lukt om weer een spot te vinden op 161m van een andere cache dan gaan er zeker meer volgen. Ik nodig iedereen van harte uit om naar Eerde (Veghel) te komen kijken naar de mooie creaties die in het bos verstopt zijn. Caches in de regio doen niet onder voor deze, omdat we in Noord-Brabant houden van onze ziel en zaligheid in een cache creatie stoppen en dat wordt gewaardeerd met hoge Favo-ratings en dus ook Parel van de maand-Uitreikingen.
Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.
Namens BOO-Team, Migchels-Breugel.

BOO-Team, gefeliciteerd!!

Bewerkt door de gebruiker woensdag 20 december 2017 13:17:03(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

thanks De broekies is 1x bedankt voor deze nuttige post.
Wyatt! op 20-12-2017(UTC)
Offline SeeYou!  
#750 Gepost : woensdag 27 december 2017 17:56:08(UTC)
SeeYou!

Groep: Registered
Lid sinds: 10-10-2011(UTC)
Berichten: 3
Locatie: Sassenheim
Wij - team SeeYou! - willen graag Leeuwenpad GC73KZ3 nomineren als parel van de maand december. Een erg mooi opgezette multi met veel variatie in de pittige veldopdrachten. Heel zorgvuldig opgezet, een aanrader voor iedereen die van een mooie natuur omgeving houdt met veel denkwerk maar ook teamwork is nodig!
thanks SeeYou! is 1x bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 30-12-2017(UTC)
Offline pijnack  
#751 Gepost : vrijdag 29 december 2017 15:40:18(UTC)
pijnack

Groep: Registered
Lid sinds: 25-12-2011(UTC)
Berichten: 2
Locatie: N51 31.170 E5 30.396
Hierbij wil ik als Parel van de Maand december 2017 nomineren: GC7APX6: Het geheim van Huize Cornelia(De poet van Mucke) van gjmverhelst. Deze heeft op het moment van schrijven 25 logjes en 92% favorieten.

De redenen voor mijn nominatie:
- Deze tradi haakt in op de historie van de locatie. De CO heeft onderzoek daarnaar gedaan, de heemkundekring en de bewoners geraadpleegd en er een spannend en goed gedocumenteerd verhaal van gemaakt.
- De geocache is heel mooi vormgegeven, met authentiek historisch materiaal en replica's.
- Het is een veldpuzzel die creatief ontworpen is. Uitdagend maar met doorzetten goed op te lossen. Vakkundig geconstrueerd, met leuke dwaalsporen en met humor vormgegeven.
thanks pijnack is 2 keer bedankt voor deze nuttige post.
erikvdg op 30-12-2017(UTC), De broekies op 30-12-2017(UTC)
Offline erikvdg  
#752 Gepost : zaterdag 30 december 2017 10:51:46(UTC)
erikvdg

Groep: Registered
Lid sinds: 3-10-2014(UTC)
Berichten: 4
Ik kan de nominatie die door pijnack wordt gedaan alleen maar volledig onderschrijven!

Eerst geschreven door: pijnack Ga naar gequote bericht
Hierbij wil ik als Parel van de Maand december 2017 nomineren: GC7APX6: Het geheim van Huize Cornelia(De poet van Mucke) van gjmverhelst. Deze heeft op het moment van schrijven 25 logjes en 92% favorieten.

De redenen voor mijn nominatie:
- Deze tradi haakt in op de historie van de locatie. De CO heeft onderzoek daarnaar gedaan, de heemkundekring en de bewoners geraadpleegd en er een spannend en goed gedocumenteerd verhaal van gemaakt.
- De geocache is heel mooi vormgegeven, met authentiek historisch materiaal en replica's.
- Het is een veldpuzzel die creatief ontworpen is. Uitdagend maar met doorzetten goed op te lossen. Vakkundig geconstrueerd, met leuke dwaalsporen en met humor vormgegeven.


Offline p.broersma  
#753 Gepost : dinsdag 2 januari 2018 10:02:13(UTC)
p.broersma

Groep: Registered
Lid sinds: 29-3-2014(UTC)
Berichten: 4
Nederland
Locatie: Voorhout
Hoe kun je een leuke cache nomineren?
Dat kan ik nergens terug vinden.
Offline De broekies  
#754 Gepost : dinsdag 2 januari 2018 10:06:07(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
Eerst geschreven door: p.broersma Ga naar gequote bericht
Hoe kun je een leuke cache nomineren?
Dat kan ik nergens terug vinden.
dat kan in ditzelfde forumdraadje.

Offline p.broersma  
#755 Gepost : dinsdag 2 januari 2018 10:19:04(UTC)
p.broersma

Groep: Registered
Lid sinds: 29-3-2014(UTC)
Berichten: 4
Nederland
Locatie: Voorhout
Het gaat om "Het Leeuwenpad" GC73KZ3.
07-12-2017 uitgekomen.
thanks p.broersma is 1x bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 2-1-2018(UTC)
Offline Huttenkloas  
#756 Gepost : zondag 7 januari 2018 13:27:36(UTC)
Huttenkloas

Groep: Registered
Lid sinds: 22-10-2017(UTC)
Berichten: 2
Nederland
Locatie: Overijssel, Enschede
Huttenkloas The Return nachtcache - GC74Z4D

100 favo in 3 maanden tijd !
Offline De broekies  
#757 Gepost : zondag 7 januari 2018 13:58:05(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.058
Helaas Huttenkloas, de door jou genomineerde geocache is al een paar maanden geleden gepubliceerd, momenteel gelden alleen nominaties voor de vorige maand (december 2017).
Offline warboel  
#758 Gepost : dinsdag 9 januari 2018 15:53:52(UTC)
warboel

Groep: Registered
Lid sinds: 12-4-2012(UTC)
Berichten: 44
Hoewel in december nog geen parel is uitgereikt wil ik alvast weer eentje voordragen voor januari. Cache is op 1 januari uitgekomen en wat voor eentje. Een echte 4* met goede wp's. De meeste creatief, sommige tricky, sommige sneaky en niet een hetzelfde.
Voor mij was het bijna een uur rijden, maar het zeker waard! (2 keer zelfsLaugh )
De Dennedijkse Bossen
Warboel
thanks warboel is 2 keer bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 9-1-2018(UTC), de2berkjes op 26-1-2018(UTC)
Offline @Wilbertoord  
#759 Gepost : donderdag 11 januari 2018 21:04:17(UTC)
@Wilbertoord

Groep: Registered
Lid sinds: 7-10-2012(UTC)
Berichten: 163
Locatie: Wilbertoord
op 9 januari is een voor Nederland unieke cache gepubliceerd! Bráánd!! van DisKuuk.

https://coord.info/GC7G552

DisKuuk is een samenwerkingsverband van Dagwacht en Houtsnippers uit Cuijk. Nu had Dagwacht al heel wat pareltjes van caches. Maar deze cache is uniek voor Nederland. Er zitten wel nog wat kinderziektes in. Maar als je weet welke mechanische, watertechnische en elektronische componenten in deze cache zitten is dat ook niet vreemd.

Dit is een cache die niet snel overtroffen zal worden door andere caches. (en dan heb ik het niet over deze maand... Ik heb het over alle caches, overal... voor de komende jaren) De afwerking is op een belachelijk hoog niveau. De cache staat en past prachtig in het thema. Maar het is met name de handelingen die je moet verichten die het helemaal in thema houden. Je moet pompen (maar niet zoals je denkt) en een brandweerkluis openen... En dan ben je er nog niet....

Je kijkt je ogen uit. Ik ga hier nog vaak terug komen. Zet hem op je watchlist. want dit is iets wat je echt ervaren moet hebben!!!
UserPostedImageUserPostedImage
thanks @Wilbertoord is 1x bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 11-1-2018(UTC)
Offline brouwertjes  
#760 Gepost : zondag 14 januari 2018 10:27:32(UTC)
brouwertjes

Groep: Betalend lid, Registered
Lid sinds: 2-9-2009(UTC)
Berichten: 194
Locatie: Alphen aan den Rijn
Nou heb ik toch wel heel wat caches voorbij zien komen, maar zo een als ik vandaag in Nieuwkoop ben tegengekomen nog nooit. Ik ga er niet te veel over vertellen (de titel zegt inmiddels al genoeg). Dit is echt een favoknaller en wat mij betreft de kandidaat voor de titel parel van de maand December. https://coord.info/GC6MYB9
thanks brouwertjes is 3 keer bedankt voor deze nuttige post.
De broekies op 14-1-2018(UTC), Appie uit Delft op 17-1-2018(UTC), Burgerhoutjes op 17-1-2018(UTC)
Rss Feed  Atom Feed
Gebruikers aanwezig in dit topic
41 Pagina's«<3637383940>»
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.