Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Opties
Bekijk
Ga naar laatste bericht Ga naar het laatste ongelezen bericht
Offline PnavE_81  
#1 Gepost : maandag 23 april 2018 15:23:00(UTC)
PnavE_81

Groep: Betalend lid, Registered
Lid sinds: 24-5-2014(UTC)
Berichten: 126
Nederland
Locatie: ZUID-HOLLAND, BARENDRECHT
limburg.png 32 KB, aantal downloads: 7.

het lukt mij met geen mogelijkheid om alleen nederlands limburg te selecteren in de selectiebewerker. Welke van de 2 limburgen ik ook aanvink, regio 89 wordt altijd gekozen. Of zelfs 2 keer als ik ze allebei aanklik.
Als ik erna nog een filter op nederland achter gooi, krijg ik ook niets terug (terwijl er wel wat uit de filter zou moeten komen)
Offline Underground  
#2 Gepost : maandag 23 april 2018 17:12:25(UTC)
Underground

Groep: Administrators
Lid sinds: 25-5-2009(UTC)
Berichten: 5.293
Nederland
Dat zal een bugje moeten zijn. Ik ga er naar kijken.
Offline PnavE_81  
#3 Gepost : dinsdag 15 mei 2018 15:22:04(UTC)
PnavE_81

Groep: Betalend lid, Registered
Lid sinds: 24-5-2014(UTC)
Berichten: 126
Nederland
Locatie: ZUID-HOLLAND, BARENDRECHT
kleine herinnering Wink
Offline De broekies  
#4 Gepost : dinsdag 15 mei 2018 15:24:39(UTC)
De broekies

Groep: Administrators
Lid sinds: 10-7-2009(UTC)
Berichten: 3.035
“Helemaal vergeten” hoor ik Underground zeggen. Hij gaat er vanavond naar kijken, of het dan opgelost is weet hij niet.
Offline PnavE_81  
#5 Gepost : dinsdag 15 mei 2018 15:33:29(UTC)
PnavE_81

Groep: Betalend lid, Registered
Lid sinds: 24-5-2014(UTC)
Berichten: 126
Nederland
Locatie: ZUID-HOLLAND, BARENDRECHT
Eerst geschreven door: De broekies Ga naar gequote bericht
“Helemaal vergeten” hoor ik Underground zeggen. Hij gaat er vanavond naar kijken, of het dan opgelost is weet hij niet.


zo'n vermoeden had ik al, meestal zijn dingetjes hier namelijk heel snel opgelost :)
Offline Underground  
#6 Gepost : dinsdag 15 mei 2018 18:07:19(UTC)
Underground

Groep: Administrators
Lid sinds: 25-5-2009(UTC)
Berichten: 5.293
Nederland
Ik wist niet meer hoe ik het gemaakt had en kon dus ook niet zeggen of het eenvoudig op te lossen was.
Nu heb ik gekeken (beetje laat) en gezien dat het niet even een kwestie van naam van de provincie wijzigen is. Hij haalt namelijk alle data van geocaching.com en daar zijn de namen hetzelfde.

Ik moet dus een andere oplossing vinden en dat kost wat meer tijd dan 5 minuten.
Maar een oplossing komt er nog deze week.
Offline PnavE_81  
#7 Gepost : woensdag 16 mei 2018 14:18:07(UTC)
PnavE_81

Groep: Betalend lid, Registered
Lid sinds: 24-5-2014(UTC)
Berichten: 126
Nederland
Locatie: ZUID-HOLLAND, BARENDRECHT
Eerst geschreven door: Underground Ga naar gequote bericht
Ik wist niet meer hoe ik het gemaakt had en kon dus ook niet zeggen of het eenvoudig op te lossen was.
Nu heb ik gekeken (beetje laat) en gezien dat het niet even een kwestie van naam van de provincie wijzigen is. Hij haalt namelijk alle data van geocaching.com en daar zijn de namen hetzelfde.

Ik moet dus een andere oplossing vinden en dat kost wat meer tijd dan 5 minuten.
Maar een oplossing komt er nog deze week.


Kun je het dan iig zo maken dat 1 van de 2 vakjes met provincie 89 is gekoppeld en de ander met 393. Nu zijn ze allebei met 89 (=belgisch limburg)
Dat het er in het lijstje allebei als limburg uitziet is dan wat hinderlijk, maar dan is er in ieder geval nog omheen te werken.

Offline Underground  
#8 Gepost : woensdag 16 mei 2018 16:36:02(UTC)
Underground

Groep: Administrators
Lid sinds: 25-5-2009(UTC)
Berichten: 5.293
Nederland
Dat zou een oplossing kunnen zijn.

Gisteren dacht ik: Even de naam aanpassen van Limburg naar Limburg BE voor België. Maar het probleem is dat onze webapplicatie bij het opstarten geen vast lijstje kent van provincies, maar dat die het bepaalt a.d.h.v. geocache data (State en StateID).
In de selectiebewerker wordt vervolgens de naam gebruikt in de diagrammen.

Ja, je kunt de diagram aanpassen, maar de gebruiker weet niet wat 89 en 393 is.

Dus vandaar dat ik vandaag (als de Windows 10 update naar 1803 nog goed gaat) de code wil aanpassen dat die na het ophalen van het lijstje (State en StateID) de naam in dat lijstje aanpast voor StateID=89 naar Limburg BE.
Ik moet alleen even kijken of dat geen neveneffecten heeft voor andere delen van de code.

Ik meld mij weer wanneer het zou moeten werken.

Bewerkt door de gebruiker woensdag 16 mei 2018 16:36:53(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Offline Underground  
#9 Gepost : woensdag 16 mei 2018 16:56:50(UTC)
Underground

Groep: Administrators
Lid sinds: 25-5-2009(UTC)
Berichten: 5.293
Nederland
Aanpassing is gedaan. Voor Limburg in België staat er nu BE achter.

Het is niet dat ik voor Limburg in Nederland geen NL erachter wil zetten, maar dan heb je de kans dat mensen die de selectiebewerker gebruiken en toevallig ook de Provincie blok gebruiken er iets mis gaat bij hun. Vandaar dat alleen Limburg voor België aangepast is.
thanks Underground is 1x bedankt voor deze nuttige post.
PnavE_81 op 16-5-2018(UTC)
Rss Feed  Atom Feed
Gebruikers aanwezig in dit topic
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.